Denne herligheten av en smaksbombe er perfekt å lage på sensommeren når planten produserer på høygir. Den kan fint fryses og nytes senere når høstmørket og vinterkulden setter inn. Oppskriften er enkel og smaken er fantastisk!
INGREDIENSER:
2 store squash
1 gul løk
2 hvitløksfedd
5 dl grønnsakskraft
1 dl fløte / 1 dl kokosmelk
Litt salt og pepper
Olje til steking
Litt timian
Gjerne litt chilli hvis du ønsker mer "kick".
SLIK GJØR DU:
Kutt løk og hvitløk og stek i en gryte med litt olje til løken er blank.
Kutt squashen i passe store biter og ha den i.
Stek kjapt til squashen har blitt varm.
Ha i grønnsakskraften i og la det småkoke i 15 minutter.
Bruk en stavmikser til å mikse alt til en klumpefri suppe.
Ha i fløte, litt timian og smak deg frem med salt og pepper.
La alt koke i 1-2 minutter og server med godt brød!