top of page

Fyldig og smakfull squash suppe


Oppskrift på squash suppe
Squash suppe

Denne herligheten av en smaksbombe er perfekt å lage på sensommeren når planten produserer på høygir. Den kan fint fryses og nytes senere når høstmørket og vinterkulden setter inn. Oppskriften er enkel og smaken er fantastisk!



INGREDIENSER:


2 store squash

1 gul løk

2 hvitløksfedd

5 dl grønnsakskraft

1 dl fløte / 1 dl kokosmelk

Litt salt og pepper

Olje til steking

Litt timian

Gjerne litt chilli hvis du ønsker mer "kick".



SLIK GJØR DU:


Kutt løk og hvitløk og stek i en gryte med litt olje til løken er blank.

Kutt squashen i passe store biter og ha den i.

Stek kjapt til squashen har blitt varm.

Ha i grønnsakskraften i og la det småkoke i 15 minutter.

Bruk en stavmikser til å mikse alt til en klumpefri suppe.

Ha i fløte, litt timian og smak deg frem med salt og pepper.

La alt koke i 1-2 minutter og server med godt brød!

Siste innlegg

Se alle
bottom of page